foradia subscriutegrat

Avelino Corma inaugura la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV amb una conferència

Fins al dia 25 de novembre s'aniran desenvolupant diferents activitats, i tot aquell que estiga interessat encara pot inscriure's a través del web de la Setmana de la CIència

El Saló d’Actes de l’IVAM CADA Alcoi va ser l’escenari per a celebrar la inauguració de la XX Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. José E. Capilla, rector de la universitat, va presidir aquest l’acte, i seguidament, va donar pas a Avelino Corma, investigador del mateix centre des de 1990 que desenvolupa la seua tasca científica en l’Institut de Tecnologia química ITQ. En la conferència Corma va parlar sobre ‘La química verda: un aliat per a la sostenibilitat i seguretat del planeta’.

La programació de la Setmana de la Ciència durarà fins al dissabte 25 de novembre i es duran a terme diferents conferències i activitats. Per a poder participar en elles, que són totes gratuïtes, s’ha de fer inscripció a la web oficial de la Setmana de la Ciència.

Per la seua part, Pau Bernabeu, ha indicat que: “És un honor per a aquest campus difondre la ciència”, i ha afegit que aquest esdeveniment “és un dels millors aparadors que té el campus i un valor afegit a la docència que s’imparteix”.

En l’acte també va estar present l’alcalde, Toni Francés, que ha volgut recordar que “eixa unió establerta entre Alcoi i la UPV ha sigut extraordinària per a la ciutat” i ha indicat que està segur que “donarà els seus fruits i garantirà el futur de la nostra ciutat i del nostre territori”.

José E. Capilla, va donar les gràcies a tota l’organització per fer possible aquestes activitats, i per fer una nova edició de la Setmana de la Ciència. A més a més, va reconéixer “l’aposta del Campus d’Alcoi per una col·laboració permanent entre empresa i societat”.

A partir del dimarts 14 de novembre hi haurà altres conferències a càrrec d’Antonio Chica Lara, Amelia Valcárcel, Nazareth Castellanos, José Manuel Moltó, Humberto Bustince, Santiago Arribas, Juan Ignacio Cirac; o altres activitats com debats, degustació gastronòmica al restaurant L’Escaleta, rutes, o monòlegs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *