foradia subscriutegrat

Bons Consum a Cocentaina fins al 2 de desembre

Des del consistori contestà es pretén garantir el consum d'aquelles persones que no van accedir a l'anterior campanya i es vol continuar impulsant el comerç local

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cocentaina, ha anunciat que s’ha reactivat la campanya de Bons Consum a la localitat, amb bons per valor de 20, 50, 100 i 200 euros, que podran adquirir-se de forma electrònica a través d’aquest enllaç.

Com han explicat des del consistori, s’ha decidit que la campanya s’amplie fins al 2 de desembre per tal de garantir el consum de totes aquelles persones que no van poder accedir al bo durant l’anterior campanya, que va finalitzar el 25 d’octubre. Ara, cada persona tindrà un màxim de 200 euros que podrà emprar en les seues compres als establiments que participen en la campanya (poden consultar-se a la mateixa web).

Per a Paco Payà, regidor de Sectors Productius “la prioritat del nou govern municipal és impulsar el consum al comerç local i incentivar l’economia contestana. Per aquest motiu hem decidit reactivar la campanya dels Bons Consum que, novament, estarà Oberta tant als empadronats a Cocentaina com als que no, i suposarà una inversió directa de 166.799 euros. I és que, al cap i a la fi, el nostre objectiu és atraure tota classe de compradors al nostre poble i mostrar-los la gran varietat i qualitat dels nostres productes”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *