foradia subscriutegrat

Representants d’Alcoi visiten Vitòria per millorar el sector industrial de la ciutat

Concretament han anat representants del govern local, i de la Cambra de Comerç, i allí han visitat empreses, han mantingut reunions amb els seus homòlegs a la ciutat basca

Durant la setmana passada representants de l’Ajuntament d’Alcoi i de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de la nostra ciutat, han anat fins a Vitòria per a mantenir reunions amb empresariat, el Govern d’aquesta ciutat basca, i amb la Cambra d’Àlaba. L’objectiu d’aquesta visita és establir relacions per a millorar el sector industrial a Alcoi.

En aquestes reunions es va aprofitar per a intercanviar impressions amb l’alcaldessa i regidors de Vitòria i es van veure punts de millora. Aquesta zona és molt industrialitzada i té un gran potencial d’exportació a l’exterior. Amb la Cambra d’Àlaba es van establir relacions institucionals que ajuden a créixer l’industrial local, ja que tenen una àmplia trajectòria i les competències que desenvolupen són majors.

Allí, els representants alcoians van visitar empreses de producció industrial i van veure la implantació, característiques, funcionament i accessibilitat que tenen.

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, va estar acompanyat en aquesta visita pel vicealcalde, Àlex Cerradelo, per la regidora de Transició Energètica i Indústria, Elisa Guillem, i pel president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pablo de Gracia, així com altres membres d’aquesta entitat. Allí l’alcalde va destacar que: “Aquestes relacions i aliances ajuden a la ciutat d’Alcoi a millorar el funcionament de l’empresariat i a unir-se a l’hora de treballar en millores per al sector. A més, hem establert relacions institucionals que ens afavoriran i faran que la nostra indústria puga millorar”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *