foradia subscriutegrat

El Fons Valencià per la Solidaritat organitza jornades sobre cooperació internacional

Aquestes sessions formatives estan dedicades edils i personal tècnic local dels consistoris del País Valencià i se celebraran a Xàtiva i Alcàsser

El Fons Valencià per la Solidaritat, amb el cofinançament de l’Àrea de Cooperació Internacional de la Diputació de València i la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, ha organitzat unes jornades formatives que tenen com a títol ‘La cooperació internacional des de l’àmbit local i el Fons Valencià per la Solidaritat’, i que se celebraran els dies 21 i 23 de novembre a Xàtiva i Alcàsser.

L’objectiu d’aquestes sessions és apropar al personal institucional i tècnic dels ajuntaments, i també de les mancomunitats del País Valencià, la cooperació internacional descentralitzada des de l’àmbit local i aprofundir en el rellevant paper de les entitats locals en el marc de la nova Llei 1/2023 del 20 de febrer de Cooperació per al Desenvolupament i la Solidaritat Global. A més a més, també s’incidirà en l’objecte, les línies de treball i el funcionament del Fons Valencià, es traslladaran projectes de cooperació internacional municipalista, d’educació per al desenvolupament i la ciutadania global que executa el Fons, des d’una perspectiva pròxima i experiencial.

A les jornades poden assistir alcaldes i alcaldesses, edils, i personal tècnic de les àrees de Cooperació Internacional, Solidaritat, Polítiques Inclusives, Benestar Social, Educació, Igualtat, Agenda 2030, Participació Ciutadana, Relacions Institucionals, Relacions Internacionals o similars, que treballen a ajuntaments o en les mancomunitats del País Valencià.

Els interessats en assistir podran triar entre diferents horaris: De matí o de vesprada el dia 21 de novembre a Xàtiva, i el dia 23 de novembre o de matí o de vesprada en Alcàsser. Per a acudir, s’haurà de fer inscripció enviant un missatge al correu electrònic a oficina@fonsvalencia.org o pel WhatsApp 615 341 215, on s’indicaran els noms, els cognoms, entitat local, càrrec institucional o tècnic i jornada en la qual es participarà. A més, també podrà sol·licitar-se més informació a través d’aquests mitjans, o també fent clic a aquest enllaç.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *