foradia subscriutegrat

Xàtiva celebrarà el festival ‘Catalinetes i Cançonetes’

El dia 25 de novembre participaran artistes de la localitat, durant tot el dia al Jardí de la Pau i al Gran Teatre

Xàtiva ha presentat el festival familiar ‘Catalinetes i cançonetes’ que es farà el dia 25 de novembre al Jardí de la Pau i al Gran Teatre durant tot el dia. L’objectiu d’aquest festiva és recuperar una tradició molt arrelada a la ciutat, com és la música popular. Enguany participaran artistes com Ramonets amb la Sedajazz kids, Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics, The Penguins, i Trobadorets, a més d’activitats amb la Muixeranga de Xàtiva, el Grup de Danses Socarrel i la Banda Jove de la Música Nova. A la jornada hi haurà també ludoteca i berenar de Catalinetes.

El festival vol convertir-se en una cita anual de programació dirigida a tota la família, on podran participar entitats i associacions xativines, i on es buscarà que els més menuts valoren aquest tipus d’espais. A més a més, també està pensada perquè puguen gaudir-la famílies de localitats dels voltants.

Alfred Boluda, regidor de Cultura, ha explicat que: “L’objectiu és que Xàtiva, en família, sempre hi haja alguna cosa a fer de qualitat, divertida, interessant i en valencià. El ‘Catalinetes i cançonetes’ s’emmarca en la voluntat de fer, entre tots i totes, una ciutat educativa, que vol dir una ciutat més amable i còmoda per les famílies, un objectiu que transcendeix, fins i tot, el fet cultural”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *