foradia subscriutegrat

Dues mostres al nou Cicle Expositiu per tancar el 2023 i començar el nou any

A finals del mes de novembre se celebrarà la inauguració de dos noves exposicions que podran veure's al Centre Ovidi Montllor i a la Llotja de Sant Jordi fins a finals del mes de gener

La Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani té com a objectiu apropar la cultura a la ciutadania, i per això, va inaugurant diferents exposicions a les sales d’Alcoi. Ara, a finals del mes de novembre inaugurarà dos noves mostres que podran veure’s fins a finals del mes de gener.

La primera d’elles serà ‘Pintura Musicada’ del mateix Antoni Miró. La presentació serà el dia 28 de novembre, i en aquest acte es comptarà amb l’actuació de Feliu Ventura. En la mostra es podran veure diferents obres de l’artista Antoni Miró, i a partir d’elles, cantants i grups com Júlia, Pau Alabajos, Lu Rois, Miquel Gil, Cesk Freixas, Mireia Vives i Borja Penalba, Mara Aranda, Feliu Ventura, El Diluvi, Francesc Anyó i Pepa Alòs, han fet diferents temes inspirant-se en els quadres de Miró. Aquesta exposició podrà veure’s fins al dia 26 de gener al Centre Ovidi Montllor.

Per altra banda, a la Llotja de Sant Jordi el dia 30 de novembre s’inaugurarà ‘El Camí és la Meta’ de Hans D. Zingraff. Aquesta exposició es podrà veure fins al dia 28 de gener.

En aquesta ocasió no hi haurà cap mostra a l’espai expositiu de la Casa de la Cultura, ja que actualment estan fent-se unes obres de millora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *