foradia subscriutegrat

Més de 2.000 assistents a la XX edició de la Setmana de la Ciència

A banda, vora 1.000 estudiants dels centres educatius han pogut gaudir dels tallers de la Setmana Jove de la Ciència

El Campus d’Alcoi de la UPV ha estat celebrant la vigèsima edició de la Setmana de la CIència. En total han sigut dos setmanes (del 13 al 25 de novembre) plenes de conferències i activitats, que tenien com a principal objectiu divulgar la ciència a la societat en general.

Segons han explicat des de l’organització, han participat més de 2.000 persones, destacant la participació d’eminents científics i divulgadors com Nazareth Castellanos, Humbeto Bustince, Juan Ignacio Cirac o Avelino Corma.

A més de les activitats que s’han dirigit al públic adult, als laboratoris del Campus d’Alcoi s’han fet tallers dirigits a estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, on han participat uns 1.000 estudiants. Aquestes activitats han estat relacionades amb videojocs, robòtica, realitat virtual, energies alternatives, tallers de modelatge o la influència que tenen els youtubers.

Per a Vicente Díez, director de la Setmana de la Ciència, “finalitzen les activitats amb gran assistència per part de la ciutadania i la comunitat universitària. Estem satisfets de la molt bona acceptació que han tingut totes elles. A més de les conferències, també s’han celebrat visites guiades i debats. Aquestes activitats són oportunitats úniques per endinsar-se en molts dels reptes als quals s’enfronta la humanitat en l’actualitat i que canviaran el nostre món”. A més a més, el director ha volgut recordar que les visites dels estudiants dels centres escolars poden servir per a fomentar les vocacions científiques des d’edats primerenques.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *