foradia subscriutegrat

Cocentaina inaugura un monument per recordar a les víctimes del franquisme

Luis Ardevínez és l'autor d'aquesta obra que es presentarà el dissabte 9 de desembre a les 11 hores en un acte on participaran Andreu Valor, Carmen Botella, la Penyeta Blanca, Mal Passet i altres artistes

El dissabte 9 de desembre, a les 11h, se celebrarà la inauguració d’un nou monument a la localitat de Cocentaina. Aquest, estarà dedicat a les víctimes del franquisme i la Guerra Civil. L’escultura ja està instal·lada a l’entrada del Centre Social Real Blanc.

Luis Ardevínez ha sigut l’encarregat de fer aquesta obra, que ha impulsat el Fòrum per la Memòria Història i Democràtica de l’Alcoià i El Comtat, i que va ser una de les més votades en anteriors edicions dels Pressupostos Participatius.

Milagros Sellés, locutora de Ràdio, conduirà l’acte i comptarà amb la presència de la Colla de dolçaines i tabals Mal Passet, del cantautor contestà, Andreu Valor, la soprano Carmen Botella, el pianista Vicent Ferragut, el poeta Joan Jordà, i la muixeranga Penyeta Blanca. També estaran diferents entitats públiques, associacions memorialistes, autoritats municipals i representants d’institucions públiques.

Font: Redacció./


Una resposta de Cocentaina inaugura un monument per recordar a les víctimes del franquisme

  1. Juan ha dit:

    Estarán representados los 11 a los que detuvo el “coche de la calavera”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *