foradia subscriutegrat

Nadal i esport s’uneixen en aquestes vacances

Durant els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre acollirà l'activitat 'Nadal Esportiu' dirigida a xiquets i xiquetes

El dia 12 de desembre començarà el període per a inscriure als xiquets i xiquetes nascuts entre 2011 i 2017 al ‘Nadal Esportiu’ que prepara l’Ajuntament d’Alcoi per als dies 26 27, 28 i 29 de desembre al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. El formulari estarà obert des de les 9:30h del matí del dia 12 fins a les 14h del dia 13. Des de l’Ajuntament recorden que fer la preinscripció no assegura aconseguir una plaça, i que el dia 20 de desembre es publicarà la llista definitiva d’admesos.

Com ja s’ha fet en anys anteriors, l’activitat és totalment gratuïta, i es durà a terme en dos torns. El primer d’ells en els dies 26 i 27, i el segon per als dies 28 i 29. Els inscrits poden participar en un d’aquests torns, però en el cas de quedar places disponibles podrien realitzar l’activitat durant els quatre dies. Així i tot, les places són limitades.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, ha comentat que l’objectiu d’aquesta activitat “és que els participants gaudisquen d’unes jornades lúdic-esportives en dates i període vacacional i practiquen esports i jocs populars, de raqueta, en piscina, judo… Amb tots els beneficis que la pràctica esportiva comporta especialment en aquestes edats”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *