foradia subscriutegrat

El dissabte es celebra la primera Mostra d’Art i Disseny d’Alcoi

MADA comptarà amb la participació de 25 artistes alcoians i es celebrarà en la Plaça Ferrándiz i Carbonell


El dissabte, 16 de desembre, se celebra la primera edició de la Mostra d’Art i Disseny d’Alcoi (MADA), una iniciativa que naix amb l’objectiu de celebrar diferents edicions al llarg de l’any i ampliar els participants, tenint en compte que Alcoi té un gran nombre d’artistes que poden mostrar les seues creacions.

Aquesta primera edició se celebrarà en la Plaça Ferrándiz i Carbonell, de 10 a 14 hores, i participaran 25 artistes, que mostraran les seues obres, es podran adquirir i fer encàrrecs, així com es podran veure processos creatius, en definitiva, mostrar què fan i com ho fan. Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’Ajuntament d’Alcoi, a través del departament de Cultura, que també busca crear sinergies entre els artistes. De cara a pròximes edicions, artistes que estiguen interessats a participar poden posar-se en contacte amb el departament de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

En la MADA que se celebra aquest dissabte participen Gisbert de Miguel, Lola Llopis Micó, Javier Pérez Vaquer, Araceli Blasco Sempere, Cristina Francés Seva, Elima Cardenal, Míriam Barea, Nieves Soler, Laura Valor Tormo, Neus Rosas Soler, Mauro Pastor, Didi Vent, Carolina Guarinos, Macu Seguí, Paula Orts, Orfeo Soler, Jorge Carrasco, Rosanna Crespo, Paco Grau, Nienie Ceràmica, Col·lectiu Damac, Leandro Terol, Carlos Ilario, Miguel A. Pons i Joan Ferri.

La Mostra comptarà amb actuacions musicals, a càrrec de Jesús Lara amb Javier Expósito i Rubén Priego així com d’Awita Clara amb Miguel Ángel Orcaray.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *