foradia subscriutegrat

Eines dedica el nou número a la història de la música i els músics a Alcoi

La 30 edició de la revista de l’IES Pare Vitòria va ser presentada el dilluns i es va repassar el contingut i els autors

La nova edició de la revista Eines, de l’IES Para Vitòria, està dedicada a la música i músics d’Alcoi, duent a terme una anàlisi del passat i present musical alcoià. La revista va ser presentada el dilluns a la vesprada, en la Fundación Mutua Levante, i es tracta de la primera part, ja que hi haurà una segona per a l’any vinent perquè encara queda molt per parlar en aquest tema, i està previst que la pròxima edició es centre més en entitats musicals.

Músics, escriptors, periodistes, investigadors de temes alcoians i musicals han col·laborat en aquesta edició, la número 30, on es tracten temes al voltant de compositors, d’espais musicals i de diferents corrents i gèneres musicals, entre altres.

El director del Pare Vitòria, Toni González Picornell, va presentar l’acte, que va clausurar el regidor d’Educació, Alberto Belda, destacant i agraint la feina que es fa en aquesta revista i, en definitiva, en el centre. Per la seua banda, el cap de redacció, Lluís Vidal, va explicar el contingut de la revista i va parlar també i dels autors dels articles.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *