foradia cdturisme

Tornen els concerts amb el Jazz Club El Mussol


El primer es celebrarà el 18 de gener, amb ‘Sphere Jazz Trio + Orlando Dibelo’, Jazz amb arrels argentines

Jazz Club El Mussol ha avançat els concerts del primer trimestre de 2024. La programació comença el dijous 18 de gener, amb un concert dins del Cicle Internacional de la present temporada i es comptarà amb la participació d’un bandoneonista amb una intensa activitat com a concertista internacional de tango.

Serà el concert de ‘Sphere Jazz Trio + Orlando Dibelo, Jazz amb arrels argentines’. Sphere Jazz Trio interpretarà un repertori que fusiona jazz, tango i folklore del Rio de la Plata, i amb la participació especial d’Orlando Dibelo, considerat un dels bandoneonistes argentins més importants i influents de la seua generació.

La música d’aquest trio és el resultat d’una unió de cultures, amb el pianista espanyol Enrique Simón, el contrabaixista argentí Pablo Fojo i el bateria uruguaià Nelson De León, sumant en aquesta ocasió a l’extraordinari bandoneonista argentí Orlando Dibelo.

Tindrà lloc a La Mujer Barbuda, a les 20.30 hores, i es poden fer reserves en el telèfon-whatsApp 620 372 405 o en la taquilla el dia del concert.

La programació continuarà l’1 de febrer amb ‘The sentimental gentlemen’, inauguració del Winter Black Festival, i el 15 de febrer serà el torn de ‘Luri & Mercader’.

Per al mes de març s’han programat els concerts de ‘Gwen Cahue & Baptiste Bailly’ (dia 1), ‘Sara Dowling Trio’ (dia 7) i ‘Lecuona. El color de Cuba’ (dia 21). 

Respecte als llocs de celebració, tots els concerts seran a La Mujer Barbuda, excepte el del 15 de febrer, que tindrà lloc a l’Auditori de la Fundación Mutua Levante.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *