foradia cdturisme

Alcoi presenta aquest dimecres el seu diagnòstic d’igualtat del col·lectiu LGTBI


Aquest estudi, impulsat des de la regidoria de Polítiques LGTBI i Igualtat, ha analitzat l’estat real del col·lectiu a Alcoi 


La regidoria de Polítiques LGTBI i Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi va iniciar el passat estiu un procés per conéixer la situació de les persones LGTBIQ+ a aquesta ciutat. Ara, una vegada finalitzat l’estudi, el dimecres 17 de gener a les 19 hores es presentaran les seues conclusions a l’Àgora, en una jornada oberta a les entitats socials i al conjunt de la ciutadania.

Amb aquest diagnòstic, des de la regidoria han volgut avaluar les possibles discriminacions que pateixen les persones d’aquest col·lectiu, tenint en compte tant aspectes socials com institucionals. A partir dels resultats que es presentaran es podran implementar mesures a favor de la igualtat en el futur Pla d’Igualtat de la ciutat.

Dins d’aquest procés de diagnòstic, des del departament dirigit pel vicealcalde, Àlex Cerradelo, es va preparar un qüestionari online i anònim en què podia participar tota la ciutadania i també es van organitzar dinàmiques de treball. 

El regidor ha animat a la ciutadania a participar de la presentació dels resultats d’aquest estudi i ha destacat que “és important que tant les associacions com tota la ciutadania siguen conscients de la importància de treballar per la igualtat real de les persones LGTBI”. A més, ha comentat que “Alcoi és una ciutat oberta i des de la regidoria seguirem treballant per defensar els drets del col·lectiu LGTBI front als discursos d’odi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *