foradia subscriutegrat

L’Escola d’Art i Superior de Disseny celebra el seu mig segle de vida

Al llarg de l’any hi haurà diferents accions i actes que volen compartir amb la societat

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha presentat les accions i actes commemoratius del seu 50 aniversari, que es desenvoluparan al llarg d’aquest any en diferents espais, i que volen compartir amb la societat.

La directora del centre, Diana Ortiz, va presentar aquesta celebració, i diferents professors van explicar les accions que han coordinat per a aquest any, i de tot s’anirà informant amb detall a mesura que s’aproximen. Amb motiu d’aquesta celebració també tenen unes propostes que passen per potenciar el binomi Alcoi-Escola, buscant compartir el 50 aniversari amb la societat d’Alcoi i la comarca, reconéixer a empreses i professionals del sector i potenciar una escola de futur, visió, innovació i disseny.

Des de banderoles als carrers del Centre reinterpretant el logo del 50 aniversari, a campanya publicitària, exposicions, una jornada que connectarà a l’alumnat amb l’empresariat, Animalcoi, i els premis d’arts plàstiques, disseny i investigació Josep Albert Mestre, formen part de la llarga llista d’iniciatives del programa que des de l’Escola han previst per celebrar aquest mig segle des que es posara en marxa una nova Escola d’Arts i Oficis en 1974 i fins al moment, amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Professorat i alumnat han treballat en les diferents accions amb motiu d’aquest aniversari. Cal tenir en compte que abans d’aquesta data hi ha uns antecedents, des de la segona dècada del segle XIX, i especialment des de 1888, quan es crea la Primera Escola d’Arts i Oficis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *