foradia subscriutegrat

Campanya del PP per recollir inquietuds veïnals sobre la peatonalització

Es desenvolupa en les seues xarxes socials, i busquen ser canal de transmissió en la pròxima taula de mobilitat

El PP d’Alcoi posa en marxa una campanya de participació en les seues xarxes socials amb l’objectiu d’escoltar i recollir les preocupacions i inquietuds dels veïns no només del Centre, sinó de tots els barris de la ciutat, sobre la nova peatonalització que es vol portar a terme en el Centre i les zones de baixes emissions que s’implementaran a la ciutat.

“Després del fiasco de la conversió en zona de vianants del Centre i declarada nul·la pel TSJ el mes de setembre passat, des del grup municipal del Partit Popular d’Alcoi sol·licitem en sessió plenària la creació i activació d’una taula de mobilitat que es posarà en marxa dilluns que ve 29 de gener”, assenyalen.

Amalia Payá, regidora del Partit Popular, apunta que “és per aquest motiu que des del PP estem recollint opinions, suggeriments i inquietuds tant de veïns com de comerciants afectats directament per les anades i vingudes d’aquest govern municipal i les seues decisions improvisades”. A més afig que “ho estem fent a través de reunions i de les nostres xarxes socials, on qualsevol ciutadà pot fer les seues aportacions. Nosaltres farem el possible per a ser canal de transmissió que juntament amb la nostra proposta pròpia, posarem damunt de la taula el 29 de gener”. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *