foradia cdturisme

Torna la campanya ‘Que la festa siga només festa’ de Bocairent

L’Associació de Festes i l’Ajuntament s’uneixen per a evitar agressions sexistes, intoxicacions etíliques i actes incívics durant els Moros i Cristians

L’Associació de Festes i l’Ajuntament de Bocairent han llançat conjuntament una nova edició de la campanya ‘Que la festa siga només festa’. Es tracta d’una iniciativa promoguda des de la Regidoria d’Igualtat, Diversitat i Inclusió en col·laboració amb l’entitat organitzadora dels actes, motiu pel qual la presentació del cartell va comptar amb la presència tant de membres de la corporació, amb l’alcalde, Xavi Molina, al capdavant, com de components de la Junta encapçalada pel president, Damián Sanchis Tormo.

Tal com explica el regidor Sergio Gandia, “la campanya pretén evitar les agressions sexistes, les intoxicacions etíliques i els actes incívics a la localitat; és a dir, aconseguir que l’únic protagonisme siga per a la festa, que és l’element que ens convoca a totes i a tots durant aquest moment del calendari”. El responsable municipal d’Igualtat, Diversitat i Inclusió també assenyala que “l’objectiu és que cap circumstància anòmala embrute els dies grans de Bocairent, i això ho hem d’aconseguir unint esforços i contribuint activament cada un de nosaltres”.

‘Que la festa siga només festa’ té dues línies d’acció prioritàries: per un costat, la difusió d’elements publicitaris a través tant de les seus festeres com dels establiments de restauració i els equipaments municipals. I de l’altre costat, l’organització de punts lila per a les nits amb esdeveniments d’oci que es preveuen multitudinaris. En aquest sentit, Gandia precisa que el seu departament oferirà el servei durant les revetles nocturnes del divendres dia 3 i del dissabte dia 4 de febrer.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *