foradia subscriutegrat

L’IES Vermellar de l’Olleria disposa ja de la maleta científica del Campus d’Alcoi de la UPV

Permetrà a l'alumnat de Secundària, Batxillerat i cicles d'FP disposar d'un material divulgatiu d'ús acadèmic que els servirà per a endinsar-se en el món de la Tecnologia i la Robòtica

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) va visitar l’Institut Vermellar de l’Olleria, a la comarca de la Vall d’Albaida, amb la finalitat de lliurar al centre una de les maletes científiques que permetrà a l’alumnat de Secundària, Batxillerat i cicles d’FP disposar d’un material divulgatiu d’ús acadèmic que els servirà per a endinsar-se en el món de la Tecnologia i la Robòtica.

És aquesta una activitat que s’emmarca en les previstes a l’Aula Universitària de l’Olleria de la UPV, signada l’octubre de 2021. La finalitat de l’Aula Universitària de l’Olleria és la promoció i desenvolupament de cursos, beques, activitats de cultura científica i dinamització de projectes locals. Tot això en el marc de l’objecte i finalitats específiques de la Universitat.

Al lliurament de la maleta científica van assistir, per part del Campus d’Alcoi de la UPV, el responsable de l’Àrea de relacions amb els municipis i seus universitàries, Antonio Giménez, el subdirector de Comunicació, Carlos Sastre, i el responsable de l’Àrea de Planificació i Desenvolupament del Campus, Jesús Seguí. Ha sigut present l’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, i la directora de l’IES Vermellar, Esther Escot.

Antonio Giménez, en representació del Campus d’Alcoi, va agrair el càlid acolliment tant del centre com del municipi “per posar en marxa aquest tipus d’iniciatives que serviran a l’alumnat per a conéixer la Tecnologia a través d’aquestes eines que involucren tant als estudiants com al professorat”.

El Campus d’Alcoi de la UPV espera repetir aquest tipus d’iniciativa en altres centres educatius de les comarques centrals de la Comunitat Valenciana en un futur pròxim.

Tant l’alcalde de la localitat, Ramón Vidal, com la directora del centre, Esther Escot, van agrair al Campus la seua col·laboració i es van posar a la seua disposició per a desenvolupar aquesta i altres iniciatives que desperten en els joves inquietuds científiques relacionades amb la tecnologia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *