foradia subscriutegrat

Inauguració oficial del Museu Isurus després de l’ampliació

Tindrà lloc el dissabte 10 de febrer, amb jornada de portes obertes

El Museu Isurus ha estat reformat i ampliat, i el dissabte 10 de febrer tindrà lloc la inauguració oficial, així com una jornada de portes obertes. També hi haurà portes obertes el 2 de març, 6 d’abril, 4 de maig i 1 de juny, sempre de 10.30 a 13.30 hores. Cal recordar que aquest museu ha reobert les seues portes el 5 de febrer, després de ser reformat i ampliat

Els dilluns (primer i tercer de cada mes) s’obri de 10.30 a 13.30 hores, alguns socis estaran fent treballs de manteniment, però podran atendre visites, i s’ha cursat invitació a visitar les instal·lacions a diferents entitats i a centres escolars.

La resta d’horaris visitables són els que ofereix el Museu Explora, on està ubicat i que són: dimecres i divendres al matí de 10 a 14 hores, i dimarts i dijous a la vesprada de 16 a 18.30 hores. Els caps de setmana i festius està tancat, però si algú està interessat a veure-ho i només pot en cap de setmana se li pot comentar al president (Ángel Carbonell), amb la finalitat de veure si existeix la possibilitat d’obrir.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *