foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV acull una conferència sobre ‘Mecenatge i patrocini en la Universitat’

Han posat en marxa un projecte per connectar les aportacions d’empreses, entitats i particulars amb els projectes pioners de la UPV

‘Mecenatge i patrocini en la Universitat’ és el títol de la conferència que impartirà Carlos Colomer Ferrándiz el dijous 15 de febrer, a les 12.15 hores, a la Sala de Graus ‘Roberto García Payá’ del Campus d’Alcoi de la UPV (Universitat Politècnica de València). Carlos Colomer és especialista en jurisprudència de l’impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentals.

La conferència està oberta al públic en general, fins a completar la capacitat de la sala, i l’accés és lliure i gratuït. La ponència estarà moderada per Rafael Valls Buitrago.

El Campus d’Alcoi de la UPV anima a empreses i institucions a confiar en el mecenatge, en la col·laboració per a cedir patrimoni i ampliar l’estreta col·laboració entre tots. La UPV I el Consell Social han posat en marxa un ambiciós projecte denominat ‘Mecenatge UPV’, l’objectiu del qual és connectar les aportacions d’empreses, entitats i particulars amb els projectes pioners de la UPV.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *