foradia cdturisme

Alcoi garanteix la reagrupació de l’alumnat de la UA en l’edifici de Cervantes per al curs 24-25

Durant una visita institucional, la rectora i l'alcalde han departit amb estudiants i professorat i s'han reunit amb la Cambra de Comerç

La rectora de la Universitat d’Alacant (UA), Amparo Navarro, acompanyada per una delegació mixta de la UA, i amb l’alcalde, Toni Francés, i diferents regidors, ha visitat els dos edificis de la ciutat en els quals la institució acadèmica imparteix docència: la Cambra de Comerç i l’edifici de Cervantes.

Durant la visita, tots dos mandataris han garantit que per al pròxim curs 2024-2025 es reagruparà en l’edifici de Cervantes tota la docència que la UA imparteix a Alcoi. S’atén d’aquesta manera una de les demandes històriques de l’estudiantat que cursa el grau de Mestre d’Educació Infantil a Alcoi. La rectora ha agraït a l’alcalde que haja complit amb la seua promesa de consolidar el nou edifici com a seu de la UA i ha destacat l’excel·lent ubicació i la magnífica adequació duta a terme en les dependències.

Navarro ha posat l’accent en les excel·lents relacions amb la ciutat en la qual, a més d’impartir docència, la UA compta amb l’Estació Biològica Font Roja, en la qual a més d’un ampli calendari d’accions de divulgació, fan pràctiques estudiants de Biologia; la Càtedra Antoni Miró; i una completa programació cultural amb la Mútua Llevant. A més, ha ressaltat la col·laboració amb la Cambra de Comerç “a qui hem d’agrair la cessió de les seues instal·lacions al llarg d’aquests anys”. Sempre hem estat molt ben rebuts a Alcoi, raó per la qual sempre serà un lloc preferent per a la Universitat d’Alacant”, ha confessat la rectora.

L’alcalde, per la seua banda, ha confirmat que, a més de destinar una planta completa a la Universitat, es podrà fer ús de la resta d’instal·lacions de l’edifici que també acull el Centre Cervantes Jove. Francés ha reconegut estar molt satisfet per l’aposta realitzada per la Universitat d’Alacant, “amb la qual guanyem tots”.

Actualment el Campus d’Alcoi de la UA imparteix docència a 130 estudiants i enguany acabarà els seus estudis la segona promoció del grau de Mestre en Educació Primària.

A més de la rectora i l’alcalde, la jornada va comptar amb la participació de diferents membres de l’equip directiu de la UA com el vicerector d’Estudis, Qualitat i Llengües, Francisco Torres; el d’Infraestructures, Sostenibilitat i Seguretat Laboral, Salvador Ivorra; d’Estudiants i Ocupabilitat, Rosario Ferrer i el coordinador acadèmic del Campus, Juan Manuel Cortell. Per part de l’Ajuntament, el vicealcalde Àlex Cerradelo i els regidors d’Educació, Alberto Belda, i de Joventut, Carles Sansalvador. En la Cambra de Comerç, ha sigut el seu president, Pablo de Gràcia, l’encarregat de liderar la visita per les dependències.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *