foradia cdturisme

Petricor de VerdCel: doble Concert a Barcelona i Alcoi per celebrar el Llançament del nou disc

El nou Llibre-Disc Petricor ja està disponible en botigues de discos, llibreries i plataformes digitals, i el concert a Barcelona és el 25 de febrer i el 7 de juny tindrà lloc a Alcoi

El nou treball de VerdCel, Petricor es mou entre la tradició i l’avantguarda. El títol remet a l’olor que desprén la terra mullada després de la pluja, és allò que ens porta als orígens, concepte que envolta l’obra desenvolupada per Alfons Olmo, l’ànima del projecte. 

El disc ha estat nominat com a Millor Disc de Cançó d’Autor i Millor Lletra, reconegut com a Millor Clip als premis Ovidi Montllor i com a Millor Curt d’Animació als Premis Oriana per ‘Mitja lluna i l’estel’, dirigit per Queralt Antú Serrano. A més, VerdCel ha estrenat diversos vídeos musicals com ara ‘El verd és més verd’, ‘El riu’, ‘Emboquem el paisatge’, i ‘On naix la blanca llum’. Destaca també el vídeo de la gravació del disc amb la col·laboració de Carmen París.

Per a celebrar aquesta potent publicació, ja present a llibreries, botigues de discos, plataformes digitals i al web, VerdCel oferirà dos concerts molt especials. Un a Barcelona el 25 de febrer de 2024 al CAT de Gràcia, dins del marc dels festivals BarnaSants i Tradicionàrius, i hi comptaran amb la presència de Carmen París, Nèvoa (Núria Piferrer) i Noèlia Llorens ‘Titana’.

Aquest esdeveniment serà una oportunitat única per a experimentar en directe l’essència de Petricor: un espectacle colpidor, amb banda extraordinària de sis músics, col·laboracions de luxe, la dansa de Laia Santanach, projeccions dels vídeos i la direcció escènica d’Iban Beltran.

L’altre a l’IVAM-CADA d’Alcoi, el 7 de juny de 2024. Comptarà amb la banda completa de sis músics, la dansa d’Anna Sagrera, les projeccions i la col·laboració de Noèlia Llorens ‘Titana’, Mireia Vives i alguna sorpresa més.

Font: Redaccio./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *