foradia cdturisme

Estrenem març amb una edició d’El Grat carregada de noms propis que marquen l’actualitat de les comarques

Recollim totes les propostes culturals de les nostres comarques, en una edició que també te protagonisme l’educació i les festes

Ja estem en març. i què millor que estrenar mes amb una nova edició d’El Grat, que ve amb molts noms propis, amb molts protagonistes de l’actualitat de les nostres comarques.

Una edició que també ve carregada de música. Recollim tota la informació sobre propostes com BarnaSants, Corrents Alternes, els nous treballs de Jordi Gil i VerdCel, Club de Jazz El Mussol, i el concert de Cristina Rosenvinge.

Coincideix amb el desé aniversari de lesmuntayes.com i Pep Sou, Raül Llopis i Àlex Agulló ens parlen sobre aquest projecte comunicatiu a la secció ‘El poble és savi’.

Estem molt prop del Dia Internacional de la Dona, i trobem tota la informació, amb entrevista al regidor d’Igualtat d’Alcoi, Àlex Cerradelo.

I també estem en el compte enrere cap a les Festes de Moros i Cristians, i en aquesta edició recollim el calendari d’entradetes i les entrevistes als seus protagonistes, com són Mauro Abellán, Sant Jordiet; Joan Castejón, autor del cartell; i Blanca Carbonell, directora de l’Himne.

A mes, a aquesta edició recordem els Carnestoltes de Muro, Alcoi, i la proposta de Pego amb el multitudinari Festival d’Arts Escèniques, així com tota la informació de les comarques, amb qüestions com la nova rotonda de l’accés nord i les obres de la Rosaleda a Alcoi, així com el compromís de Conselleria de millorar la línia d’autobús a València.

També recollim informació sobre la XXVII Jornada de Sociolingüística, que tenen lloc aquest mes i sobre els Premis Joan Valls, articles de Pep Sou sobre les exposicions de Rosa Torres i Jordi Vila, la labor editorial de la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la UA. I dins dels nostres artistes tenim a Uiso Alemany, com també trobem una entrevista a l’artista visual Lluci Juan, molts d’aquests temes al suplement Art&Cultura.

També portem el suplement ‘La Veu dels Llibres’, amb interessants propostes i novetats sobre el món editorial.

En la recta final del curs escolar, l’IES Andreu Sempere, els CEIP Romeral, Miguel Hernández, Sant Vicent i Horta Major, això com Carmelites I José Arnauda ens parlen de les jornades de portes obertes, perquè les famílies coneguen les instal·lacions i els projectes educatius.

Els actes que Xàtiva organitza dins del cicle de memòria històrica, el Mercat Tradicional de Benilloba també formen part d’aquesta edició.

Tot açò i molt més a l’edició de març.

Per a poder tornar a gaudir d’El Grat de febrer, us deixem l’enllaç per a poder fer-ho en format digital, sols has de fer click ací.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *