foradia cdturisme

El Campus d’Alcoi de la UPV presenta la 20 edició del Fòrum d’Ocupació

Tindrà lloc el dia 21 de març i s’han sumat 34 empreses

El Campus d’Alcoi de la UPV ha presentat el Fòrum d’Ocupació, que tindrà lloc el 21 de març i que suposarà la 20 edició. Aquesta edició vindrà marcada per l’elevat nombre d’empreses participants, un total de 34, que és la xifra més alta des que es celebra.

El director del Campus d’Alcoi, Pau Bernabeu, va agrair la col·laboració de les empreses participants, entre les quals n’hi ha algunes que estan des de la primera edició, mentre que 14 s’han sumat per primera vegada.

La vicedirectora, M. Dolores Salvador, va apuntar que treballen perquè “els estudiants isquen ben formats, però també acompanyar-los perquè tinguen una bona eixida laboral”, i el vicealcalde, Àlex Cerradelo, va ratificar el suport de l’Ajuntament, destacant que “suposa una aposta clara per posar el talent a l’abast de les empreses”. Tots dos van agrair la participació de les empreses.

En la presentació van estar també representants de set de les nou empreses col·laboradores prèmium, com són Roberto Sanz, responsable Obra Social de Caixa Ontinyent i gerent de la Fundació Caixa Otinyent; M. Jesús Figuerola, directora de Talent de Caixa Popular; Antonio Nácher, director General de Heligràfics; Francisco Orts, director del Servei Tècnic MultiscanTechnologies; Iker Jaúregui, enllaç amb institucions acadèmiques Plasticforte; Araceli Mira, directora de Recursos Humans d’Unió Alcoiana; i Sebastián Martínez, director general de Röchling.

Van coincidir en la importància que té en les empreses a les quals representen el personal format a aquest Campus, i en que cal treballar per aconseguir que el talent es quede aquí. Els estudiants i les empreses podran interactuar i algunes fins i tot recolliran currículums.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *