foradia cdturisme

La Maria arriba en concert al Teatre Calderón

La Maria va ser la gran guanyadora dels premis Ovidi 2023 i també als Premis Carles Santos 2023 de la Generalitat Valenciana

La Maria actuarà el dia 5 d’abril a les 20 hores al Teatre Calderón. La Maria és el nom artístic de Maria Bertomeu i està revolucionant el cant valencià amb l’àlbum ‘L’Assumpció’ (2023).

El disc inclou cançons inspirades en estructures del cant valencià i en motius de la música tradicional que la cantant, fent-los evolucionar, converteix en una inconfusible i irresistible proposta regada amb una veu hipnòtica.

La Maria va ser la gran guanyadora dels premis Ovidi 2023 de la música valenciana i també una de les més guardonades als Premis Carles Santos 2023 de la Generalitat Valenciana. 

Als Ovidi va guanyar tres de les quatre categories en què estava nominada: millor artista revelació, millors arranjaments i producció per L’Assumpció i millor cançó per ‘Mon vetlatori’, i als Carles Santos va obtenir els guardons a la millor artista revelació i al millor disseny de Branca Studio. A més, el seu darrer videoclip, ‘Gall roig, gall negre’, la seua versió en valencià de la mítica peça de Chicho Sánchez Ferlosio, publicat el setembre del 2023, ha estat també molt aplaudit per la crítica i el públic i acumula milers de visualitzacions a les xarxes. Les entrades es poden comprar a www.ticketalcoi.com

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *