foradia subscriutegrat

L’IES Andreu Sempere dedica l’aula de música del centre a la pianista Marisa Blanes

L’acte forma part del projecte 'Dones rellevants'

Fa unes setmanes, alumnat de 2n d’ESO de l’IES Andreu Sempere que estava realitzant el projecte ‘Dones rellevants’ va entrevistar la pianista alcoiana Marisa Blanes. I d’ahí va sorgir la idea de retre homenatge a una de les nostres artistes més destacades posant el seu nom a l’Aula de Música del centre.

Ara, Marisa Blanes ha visitat l’institut acompanyada de son pare, Carlos Blanes, per conéixer el projecte Banda a l’escola, escoltar una de les bandes del centre i descobrir la placa commemorativa.

El director del centre, Jesús Martínez, ha recordat que Marisa Blanes ha dedicat molts esforços a posar en valor l’obra de compositors alcoians com va fer amb motiu del centenari del naixement de Carlos Palacio presentant una edició crítica de la seua obra ‘España en mi corazón’, la seua tesi doctoral sobre l’obra pianística d’Amando Blanquer o la més recent edició del CD ‘Alcoy en el recuerdo’ amb peces de Vicente Nogueras, Lola Vitoria, José Ulrich i Gonzalo Barrachina.

Com ha recordat Marisa durant la seua visita al centre, és molt important que els nostres joves s’interessen a escoltar i fer música, en tocar un instrument, que és una manera molt bonica d’aprendre gaudint i de ser feliç treballant en grup.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *