foradia subscriutegrat

El Teatre Calderón ens porta més de vint espectacles fins a juliol

Amb Maria del Mar Bonet, Sol Picó, gales de dansa, teatre i concerts

La programació del Teatre Calderón inclou un total de 22 espectacles des d’abril i fins a primers del mes de juliol, amb teatre, música, dansa i diferents espectacles.

Al mes d’abril hem gaudit ja del concert de La Maria, i l’actuació de La Dependent amb ‘Consciència’. El 25 tornarà el teatre amb ‘París, anys 60’, de la mà de l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant, i el 27 serà el torn d’OnBeat Producciones amb ‘El Musical de los 80s 90’. Aquest mes d’abril també té protagonisme la Festa, amb ‘Vespra d’abril’ i les diferents funcions del sainet ‘Les xiques del boato’, a càrrec del Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi.

Maig s’estrena el dia 3 amb teatre, amb Tiziana Teatre i ‘Buho’, i el 16 amb l’Escola Crescendo i Escola Municipal de Teatre d’Alcoi, que portaran a escena ‘2095. El gran repte de la humanitat’.

Maria del Mar Bonet arriba al Teatre Calderón el 10 de maig, dins de la programació del BarnaSants; Sol Picó, Cia de Dansa amb ‘Macarrón Power’, el 24 de maig per a sessions escolars concertades i el 25 per al públic en general. El mes de maig es tancarà amb la St. George Shymphony Orchestra i organitzat per Amigos de la Música.

La programació del mes de juny s’estrena amb Olympia Metropolitana / Comedy Plan amb ‘Disaurios y Princesas’, i Comedy Plan torna amb ‘Arcángeles’, i també tindrem a l’IES Andreu Sempere amb Projecte Artista en Residència – Carmina Doménech.

Les gales de fi de curs tindran protagonisme, amb la del Conservatori Elemental de Dansa Joan Cantó d’Alcoi, i les de les acadèmies, escoles o centres de dansa Virginia Bolufer, Inma Cortés i Rafa Felipe, així com el concert de fi de curs del Conservatori Professional de Música Joan Cantó d’Alcoi i el que oferirà l’Orquestra Simfònica d’Alcoi.

La gala del centre de dansa Ana Botella serà ja al juliol, i la programació es tanca el dia 12 amb el concert extraordinari de cloenda de temporada ‘ADDA Simfònica’.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *