foradia subscriutegrat

Àmplia programació per a la Fira del Llibre de Bocairent

La setzena edició tindrà lloc el 27 i 28 d’abril a la Plaça de l’Ajuntament

Imatge facilitada per l’Ajuntament de Bocairent.

Bocairent torna a commemorar el 23 d’abril amb una nova edició de la seua Fira del Llibre. Aquesta serà la número 16 i tindrà lloc durant els dies 27 i 28 a la plaça de l’Ajuntament. Allí s’ubicaran els punts de venda dels 9 estands participants, que estaran oberts dissabte de 10.00 a 21.00 hores i diumenge de 10.00 a 14.00 hores. Igualment, hi haurà un espai d’activitats per a acollir l’àmplia programació amb què comptarà el cap de setmana.

En aquest sentit, s’hi organitzaran exposicions, presentacions de publicacions, propostes infantils, reconeixements de certàmens literaris, etc. Enguany, a més, destaca com a novetat la lectura pública i col·lectiva del ‘Llibre de meravelles’ de Vicent Andrés Estellés, una iniciativa del Consell Local del Llibre i la Lectura per a commemorar el centenari del naixement del poeta. “És una idea preciosa en el marc de la celebració de l’Any Estellés que estem duent a terme a Bocairent”, valora Xavi Molina.

L’alcalde i regidor de Cultura destaca també la continuïtat que ha tingut l’organització de la Fira del Llibre: “L’esforç d’any rere any fan que siga una proposta consolidada en l’agenda local, a la qual se sumen agents ben diferents”. Així, per exemple, Molina explica que, a més dels propis del món del llibre i la lectura, hi col·laboren altres com l’Agrupació de Comerciants i Serveis de Bocairent: “Tota aquella persona que compre llibres a la Fira podrà participar en el sorteig d’un val de 150 euros per a establiments ACiS, de manera que propiciem que la cultura i el comerç de proximitat tornen a donar-se la mà”. Programació completa a aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *