foradia subscriutegrat

Alumnes de l’IES Andreu Sempere pinten un mural feminista a l’Horta Major

El dimarts 30 d'abril es farà un acte d'inauguració on participarà l'alumnat dels dos centres educatius i a més, estaran presents també els alumnes del CPEE Tomàs Llàcer

Un grup d’alumnes de l’IES Andreu Sempere han estat pintant un mural feminista al CEIP Horta Major, que s’inaugurarà el dimarts 30 d’abril en un xicotet acte que començarà a les 12:40h al carrer Isabel la Catòlica, on hi haurà música i parlaments.

Tal com han explicat des de l’institut públic sobre la creació d’aquest cartell: “ha estat una experiència enriquidora no sols pel que fa a la realització de la pintura, també en la recerca de la nostra història recent que dotara de contingut i significat del mural”. Les autores d’aquesta obra explicaran durant l’acte el significat i el treball previ que s’ha fet per a poder plasmar el present, passat i el futur de la lluita per la igualtat entre dones i homes.

En aquest acte participarà l’alumnat de l’IES Andreu Sempere, de l’Horta Major, i també del CPEE Tomàs Llàcer, i tots ells explicaran com imaginen el futur. A banda, també es comptarà amb la presència de les sòcies del Col·lectiu 8 de març i Dones.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *