foradia subscriutegrat

El Grat ens apropa novament l’actualitat de les comarques centrals

Hem començat nou mes i això es tradueix a què El Grat trau una nova edició al carrer. En aquesta ocasió parlem sobre festes, educació, política, i com sempre, molta cultura

Hem passat una nova pàgina al calendari, i ja estem al mes de maig, el que significa que ja podem trobar al carrer una nova edició d’El Grat. Com sempre, les nostres pàgines venen carregades de moltíssima actualitat sobre les comarques centrals valencianes.

Com no podia ser d’altra forma, fem un repàs a les festes de Sant Jordi amb la crònica de Xesca Llòria, i coneixement de primera les festes de Moros i Cristians de Muro que estan ja a punt de començar. Per això, tenim entrevistes als seus principals protagonistes: l’Angelet, i els capitans Moro i Cristians.

Continuant amb festes i celebracions, en aquesta edició hem tornat a dedicar la tradicional secció ‘El poble és savi’ a commemorar l’aniversari de lesmuntanyes.com. Per això, hem comptat amb els testimonis d’Amàlia Garrigós, Jordi Botella i Rodrigo Paños. A més a més, us donem tota la informació sobre el concert d’aniversari que tindrà lloc el 17 de maig, i que farem amb la col·laboració del Club de Jazz El Mussol.

La política també ha ocupat un lloc, i per això, en aquest número comptem amb l’entrevista al portaveu de Guanyar Alcoi a l’Ajuntament, Sergi Rodríguez, que ha estat fent balanç d’aquest primer any de legislatura.

Un altre dels temes importants d’aquesta edició 758 és l’educació, i és que, amb el final de curs, els centres educatius es preparen per a la temporada de matriculacions.

I una cosa que no pot faltar en un Grat és el suplement Art&Cultura. En aquestes pàgines dedicades a la cultura parlem sobre l’exposició de Josep Renau a l’IVAM CADA Alcoi, l’exposició ‘Del tebeo al còmic’ a Xàtiva, la programació del Teatre Calderón d’Alcoi, els cicles expositius, els Nostres Artistes, el reportatge de Vicent Luna, i la mirada de Sou.

Com sempre podeu recordar l’anterior edició en format digital a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *