foradia subscriutegrat

Un ampli dispositiu s’encarregarà de la seguretat a les Festes de Moros i Cristians de Muro

A més d'haver-hi més efectius també van a preparar-se més controls de trànsit, d'alcoholèmia i inspeccions als establiments d'hostaleria

La Junta Local de Seguretat de Muro s’ha reunit per tal d’organitzar el dispositiu de seguretat ciutadana que estarà actiu durant els dies de Festes de Moros i Cristians de Muro.

Tal com han comunicat des del consistori, hi haurà un reforç de 28 efectius de Guàrdia Civil dividits en 7 patrulles que durant eixos tres dies reforçaran el control d’accessos i regulació de trànsit, així com els controls d’alcoholèmia i altres substàncies per a evitar accidents de trànsit al voltant. Pel que fa a la Policia Nacional, Estrangeria, Policia Autonòmica, Local, i Protecció Civil, seran els encarregats de garantir la seguretat de l’esdeveniment, perquè el veïnat i les persones visitants puguen gaudir dels actes festius amb totes les garanties.

A banda de tots aquests controls, també s’instal·larà un Punt Violeta durant els dies 10, 11 i 18 de maig en la plaça del Matzem, i donarà informació i assistència a totes les persones que ho necessiten i ho demanen. A més a més, també es repartiran de forma gratuïta tapes antidroga per als gots, i als establiments es col·locaran uns Codis amb tota la informació necessària en cas de patir una situació de violència o abús.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *