foradia subscriutegrat

‘El gest importa’, la nova campanya per conscienciar sobre la neteja a Alcoi

Des de la Regidoria de Medi Ambient, juntament amb Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) han elaborat aquesta iniciativa amb l'objectiu de què la ciutadania adapte en el seu dia a dia hàbits per mantenir Alcoi net

Teresa Sanjuan, regidora de Medi Ambient, juntament amb José Aurelio Bueno, en representació de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), han estat presentant una nova campanya que té com a objectiu conscienciar a la ciutadania perquè Alcoi estiga més neta. Amb el lema ‘El gest importa’ el que volen aconseguir és que xicotets actes com tirar les burilles (quan estiguen apagades), xicles, mocadors, o els excrements dels gossos a les papereres, o no embrutar els nostres carrers amb restes de menjar.

Amb aquesta campanya que es podrà veure a mitjans de comunicació, xarxes socials, i pels barris de la localitat, es pretén arribar a tota la ciutadania, però especialment a la gent més jove. I és que, com bé ha indicat la regidora, des de l’administració es posaran tots els mitjans per tenir un Alcoi més net, però els veïns i veïnes d’Alcoi també ha de contribuir.

Per la seua part, José Aurelio Bueno, ha destacat la tasca dels treballadors d’FCC i ha afegit que la idea és que Alcoi pase d’estar net a molt net. A més a més, també ha comentat que actualment la nostra ciutat és una amb més nombre de papereres de tota la província, i que actualment hi ha unes 85 persones treballant en la neteja viària.

Durant els pròxims mesos des de la Regidoria de Medi Ambient aniran fent difusió d’aquesta campanya esperant que els alcoians i alcoianes ajuden a fer d’aquesta ciutat un lloc més net.

Font: Redacció./


Una resposta de ‘El gest importa’, la nova campanya per conscienciar sobre la neteja a Alcoi

  1. Me parece genial.Se estan haciendo labores positivas.Se notan.Pero,insisto,a quien pertenece,la limpieza de los tuneles de la via verde.Gracias.Un saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *