foradia subscriutegrat

Èxit a la gala del 50 aniversari de l’Escola d’Art d’Alcoi

L'IVAM CADA Alcoi va reunir nombroses personalitats per homenatjar la creativitat

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi va celebrar el seu 50 aniversari amb un acte institucional en reconeixement de tots els que l’han fet possible. Maria Deltell i Rafa Calvo, van ser els encarregats de presentar la gala. Així mateix, durant l’acte es van poder visualitzar diferents vídeos de persones i professors vinculats al centre.

L’acte es va iniciar donant la benvinguda la directora de la EASDAlcoi, Diana Ortiz. Van intervindre Toni Francés, alcalde d’Alcoi, Francisca Blanch, directora de la ISEACV i José Antonio Pérez, director general d’Universitats. 

Eduard Corbí, exdirector del centre, va prendre la paraula per a traçar la introducció de les persones que han format part en la trajectòria de l’EASD, i va afirmar que “La creativitat és no tindre por”. Va donar el testimoni de la contínua evolució del centre fins a l’èxit que encara aporta a Alcoi, des de la seua fundació fins ara i, com han estat les seues cinc dècades de vida. També va recordar a professors que han deixat la seua espenta com Josep Albert Mestre o Àngel Pérez.

A més a més, els alumnes van dur a terme una original performance sobre l’evolució del centre. Com també la inauguració de l’exposició ‘Instruir Practicant’ que mostra els cinquanta anys de vida de l’Escola d’Art.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *