foradia subscriutegrat

“Urban Person” arquitectura

catell urban person

“Urban Person” exposició d’arquitectura./ lesmuntanyes.com

Urban Person” arriba a Alcoi, el dimarts 25 març serà la inauguració a les 20 h, amb la presència de l’autor Juanjo Fernández i fins al 13 d’abril de 2014 es podrà visitar  en 2ª Planta del Centre Cultural Mario Silvestre. L’exposició fotogràfica “Urban Person” plasma a través de la càmera de Juanjo Fernández, expert en fotografia urbana i arquitectònica, algunes de les millors edificacions de la ciutat d’Alacant. La mostra ha passat per diferents sales i ara fa una parada a Alcoi

“Urban person” és una col·lecció de fotografies que naix amb la pretensió de mostrar racons de la ciutat. Amb un clar caràcter arquitectònic i pinzellades de fotografia urbana, descriu alhora que narra, en definit blanc i negre, llocs singulars i situacions intrínseques de la urbs.

La sensibilitat visual de l’autor es fa patent en la netedat compositiva, marcant la naturalesa vocacional de la seva fotografia. Com a directriu principal, present en tota la sèrie, es mostra una única persona en totes les peces, aportant contextualment una dosi de vida a la metròpoli…”

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *