lasarga ajualcoitel

Trobades amb escriptors Alcoians

1a Trobada amb Escriptors d'Alcoi qes farà en la UNESCO del 15 al 30 d'abril. Ademés el dia 7 de Maig lectura poemes pel grup de poesia de la UNESCO i autors.

Escriptors Unesco

Una interesant activitat pels amants de la literatura./ lesmuntanyes.com

El Club d’Amics de la UNESCO presenta aquestes trobades  i vol acostar al públic lector no sols l’escriptor, sinó també la persona que alena dins d’ells.

Es per això que Silvestre Vilaplana, Francesc Gisbert i Jordi Botella, els dies 15 d’abril, 23 Abril i 30 Abril respectivament, no ens impartiran una conferència a l’ús. Ens explicaran la seua concepció del fet d’escriure i respondran a les qüestions que els plantejarem nosaltres, el públic present a la sala.

En aquesta presentació ja se’ns ocorre plantejar-los algunes preguntes:  A què es dedica professionalment? Per què és escriptor? Com es planteja l’escriptura? Quan comença a escriure una novel.la ja sap el final? Els personatges de les seues obres tenen res a veure amb persones de la realitat? Quins gèneres literaris li resulten més interessants? Com es documenta a l’hora d’escriure? Té contactes  amb altres escriptors i/o escriptores actuals? Hi ha escriptores i/o escriptors  que tinga com a model? De quines obres seues està més satisfet?…

El públic i els lectors, segur que tenim moltes més qüestions per plantejar-lis a aquests tres escriptors alcoians als actes. Us esperem en el carrer cid 12.

Font: Club Amics de la UNESCO


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *