foradia pressupostparticipatiualcoi

Lourdes Carbonell: “Va marcar un abans i un després sent més conscient a nivell social i polític”

• El Pare Vitòria ha vist passar a nombrosos alumnes que hui en dia han triomfat en distints camps • Parlem amb amb Lourdes Carbonell, pedagoga que exerceix al CEIP San Juan Bosco de Cocentaina • Assegura que el pas per l’institut no va ser decisori ni definitiu per a la seua vida professional però sí a nivell personal

lourdesEl Pare Vitòria ha vist passar a nombrosos alumnes que hui en dia han triomfat en distints camps a nivel profesional en estos 85 anys d’història. Entrevistem a alguns d’ells que ens conten el seu pas pel centre. El que recorden, com ho van viure, que els va aportar a nivel personal i si els va ajudar o no a orientar les seues carreres futures.

Parlem amb amb Lourdes Carbonell, pedagoga que exerceix al CEIP San Juan Bosco de Cocentaina.

Encara que va estar poc temps estudiant al Pare Vitòria, sols va fer el COU, recorda amb molta estima el centre. Abans havia anat a Les Paules: “Quan vaig aterrar a l’institut el primer canvi va ser no anar uniformada, hi havia xics, per tant les relacions eren més enriquidores, i a més a més érem tots iguals no hi havia discriminacions de notes”.

Carbonell explica que el pas per l’institut no va ser decisori ni definitiu per a la seua vida professional, ja que precisament va anar perquè ja tenia clar que volia fer un carrer: “Però si que va marcar un abans i un després com a persona sent més conscient a nivell social i polític”.

Hui en dia és mestra en l’especialitat de Pedagogia Terapèutica i treballa al CEIP San Juan Bosco de Cocentaina: “Em sent una persona molt afortunada per estar treballant en el que m’agrada. Aquesta professió és un repte diari que em fa sentir-me viva. Com a persona he aprés a valorar el que tinc i com a professional també aprenc molt. Aquest treball és motivador i fantàstic”.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *