foradia cdturisme

Col·lectiu-Compromís demana “valentia” a la nova regidora de Fira

Diu que té reptes "pendents per davant" com la sostenibilitat, la innovació, la valencianització de l’esdeveniment, fer útil el Consell de la Fira, potenciar el sector esportiu i crear l’oficina de la Fira

El Col·lectiu 03820-Compromís ha demanat públicament “valentia” a la nova regidora de Fira per a portar a terme els reptes que té per davant la Fira de Tots Sants al paréixer de la coalició contestana. El portaveu de la formació, Jordi Pla, ha explicat que la Fira és una forma de potenciar la Marca Cocentaina i que s’ha de treballar permanentment “per millorar la seua qualitat”.

La nova regidora ha de tenir valentia per encarar els reptes que té la Fira del segle XXI. S’ha d’apostar per fer una Fira més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. S’ha d’apostar per la innovació i per atraure empreses tecnològiques. S’ha d’apostar pel Consell de Fira com un element de participació efectiva, no tenir-lo abandonat com ho està actualment. S’ha d’apostar per valencianitzar les retolacions, les obres teatrals i els espectacles de peu de carrer. S’ha de potenciar el sector esportiu com un element de vida saludable i generador d’economia. I finalment, s’ha de crear l’oficina de la Fira. La Fira necessita un departament exclusiu que s’encarregue de la seua gestió i promoció durant tot l’any“, ha afirmat Pla.

Baix aquestes propostes, el Col·lectiu 03820-Compromís assegura que “dóna la mà” a la nova regidora per a treballar conjuntament per la Fira de Tots Sants i espera tenir una bona predisposició per la seua part.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *