lasarga ajualcoipresuparticipa

Sergio un brillant arquer Alcoià

Recentment, el nostre arquer alcoià, Sergio Del Olmo pertanyent al club Santa Lucia a pres part en dues competicions classificatòries per formar part de l'equip NACIONAL ABSOLUT i JUNIOR.

LOS MEJORES ARQUEROS NACIONALES

Els arquers de l’àmbit nacional, dalt el segón de la dreta podem veure a Sergio./lesmuntanyes.com

Els dies 21,22 i 23 de Març es va celebrar a Madrid les primeres classificatòries per a l’equip nacional absolut del 2014, de tots els arquers que van competir el divendres, tan sol 8 van passar a eliminatòries individuals durant el dissabte i diumenge. L’arquer alcoià Sergio de l’Om es va classificar en sisé lloc, la qual cosa li permet competir al maig en les properes classificatòries, ja que en aquestes solament poden accedir a la competició els sis millors arquers espanyols classificats en aquesta prova. Cal recordar que Sergio encara és Junior de segon any i encara li queda un any més en aquesta categoria.

El cap de setmana passat (29-3-14) també es van celebrar els classificatoris per a l’equip nacional Junior, Sergio va aconseguir la classificació amb una folgada puntuació (659) quant la mínima requerida era de 645 punts. Tan sol Sergio i el seu company Miguel Albariño de Galícia, i membre de l’equip nacional absolut van aconseguir batre la puntuació mínima) el que els dóna dret a assistir al campionat d’Europa Junior que se celebrarà a Eslovènia el mes vinent de maig.

sergio del olmo

Sergio Del Olmo./

Sergio actualment viu i entrena en el CAR (Centre d’alt rendiment) de Madrid, becat pel Consell Superior d’Esports i a les ordres de l’entrenador i seleccionador nacional Sr. Hyungmok Chó On s’està formant per competir amb l’elit d’aquest esport en l’àmbit internacional.

 

També dir que la setmana vinent, dies 12 i 13 d’abril se celebra a Cambrils (Tarragona) el Campionat d’Espanya Junior on Sergio esperem aquest en el més alt del calaix.

Font: C.D. Santa Lucia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *