foradia camaraalcoi

‘Totes les cançons parlen de tu’

És la primera novel·la del cantant d'Obrin Pas, Xavi Sarrià, i va estar per presentarla en el Casal Ovidi Montllor, per tancar la programació del Dia del Llibre.

xavisarria2

Xavi Sarrià en el casal d’Ovidi Montllor d’Alcoi durant la presentació del llibre./ lesmuntanyes.com

Presentació de la novel·la del cantant d’Obrint Pas Xavi Sarrià (Barcelona, 1977) ‘Totes les cançons parlen de tu’, ho va anunciar setmanes abans a través de les xarxes socials el cantant i guitarrista del grup Obrint Pas, la seua primera novel·la estava al caure i dintre la programació del Dia del Llibre, en el Casal Centre Ovidi Montllor va estar per parlar d’ella.

Amb la seua faceta d’escriptor i  l’anunci de “la retirada temporal i indefinida” de la banda valenciana. Sarrià va parlar del procés de creació de l’obra, una primera novel·la (ambientada en la València de principis dels noranta), després de l’èxit editorial del recull de contes ‘Històries del Paradís’.

xavi sarria

Xavi Sarria cantant i guitarra d’Obrim Pas./

L’encarregat de presentar va ser el responsable de l’editorial Joan Carles Girbés  i també va introduir a l’autor, qui va exposar breument als presents de què tracta la novel·la. ‘Totes les cançons parlen de tu’ és també el debut de Sembra Llibres, un projecte editorial i cooperatiu independent nascut al País Valencià i que aspira a una cosa ben normal: consolidar el nombre de lectors en la nostra llengua i sumar-ne de nous, sobretot en les franges d’edat que no acaben de connectar amb la literatura en català. En aquest sentit sembla que la tria del llibre de Xavi Sarrià és un encert.

Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València, Xavi Sarrià ha publicat “Històries del paradís” (2008 Bromera), recull d’històries de diferents països del món en conflictes socials. Sarrià ha participat en el llibre col·lectiu “Ara, País Valencià” (Publicacions de la Universitat de València) i l’any 2010 va publicar el conte “Quaranta-tres” en el suplement Quadern del diari El País, inspirat en la tragèdia de l’accident del metro de València de l’any 2006 on van morir 43 persones.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *