lasarga ajualcoitel

De nou éxit del patinatge artístic

Els clubs de la ciutat i la comarca van copar més de 50% dels pòdiums possibles en el Campionat, la qual cosa demostra del gran nivell i progressió que té aquesta modalitat esportiva.

GRUPO ALCOY 5

Les campiones alcoianes del patinatge artístic./lesmuntanyes.com

La ciutat d’Alcoi va acollir el cap de setmana passat una edició més del Campionat Provincial de Patinatge Artístic en totes les seues categories, reunint a prop de 50 esportistes pertanyents a nou clubs. L’organització va correspondre a la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana i el Club Patinatge Artístic Alcoi, desenvolupant-se amb gran brillantor i complint amb els horaris previstos.

Els clubs de la ciutat i la comarca van copar més de 50% dels pòdiums possibles en el Campionat, la qual cosa dóna mostres del gran nivell i progressió que té aquesta modalitat esportiva.

En la Tercera Categoria Infantil que és la prèvia a la competició territorial per categories, l’esportista Ainhoa Valero, aconseguia el  Campionat , després de la seua primera participació en una competició de nivell provincial. També destacar la 4ª posició de Gisela Olcina i la 5ª d’Andrea Martínez.

La primera gran notícia de la tarda la protagonitzava la patinadora de categoria Aleví Raquel Pla, que aconseguia alçar-se amb el seu primer Campionat Provincial, després de realitzar un bon programa llarg que li va valer situar-se en el més alt del pòdium. Mereeixcut resultat d’aquesta jove, que a poc a poc està progressant i que havia treballat amb molta il·lusió per a la consecució d’aquest resultat.

En la categoria infantil, i en la seva primera participació en un Campionat Provincial amb l’execució del programa obligatori i lliure, meritòries classificacions de les esportistes Noelia Ruiz (6ª posició) i Alba Botella (7ª posició). En aquesta competició se’ls ha vist que han millorat el seu nivell.

En la categoria Cadet, espectacular competició la que presenciem en el pavelló del Poliesportiu Francisco Laporta, amb dues esportistes alcoianes d’un altíssim nivell que van protagonitzar una renyida competència esportiva per a l’obtenció del títol provincial. En aquesta ocasió, imprecisions en l’execució del programa obligatori per part de Sonia Pla, va motivar que en la jornada vespertina partís amb desavantatge sobre l’altra esportista alcoiana Andrea Silva.

PODIUM RAQUEL

Les joves patinadores van tindre molts pòdiums en el campionat Provincial./ lesmuntanyes.com

A la tarda la competició va ser excepcional i encara que Sonia va realitzar el millor programa lliure, va haver de conformar-se amb el Subcampiona Provincial, però mostrant les seues credencials davant el proper Campionat Autonòmic que se celebrarà en Vinarós.
Bona participació de l’esportista del club Eva Francés, que aconseguia en aquesta categoria la 7ª posició, en la seua segona participació en el Campionat Provincial.

Finalment en la categoria Juvenil, arribava la consecució del Campionat per part de l’esportista Helena Serra, que aconseguia alçar-se amb aquest títol tan buscat per aquesta jove esportista, després de realitzar una jornada molt regular amb bon programa obligatori i lliure, quedant per davant de l’altra alcoiana Ana Gisbert. Aquest resultat és molt merescut per a aquesta alcoiana que porta treballant molt temps i no havia pogut aconseguir aquest reconeixement provincial.

La propera cita serà el Campionat Autonòmic en les categories Cadet, Juvenil, Junior i Sènior, on les esportistes alcoianes tindran una nova oportunitat d’aconseguir bons resultats esportius.

Font: Club Patinatge Artístic Alcoi


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *