foradia cdturisme

Inauguració del ‘Foro e’

Jose Miguel Piñero regala un dels seus 'carakoles' a l'Àgora el dia de la inauguració del 'Foro e', una divertida forma de començar aquestes jornades sobre el empleo.

carakol foro e

Jose Miguel Piñero amb el Regidor d’Educació Manolo Gomicia./ lesmuntanyes.com

Ja han començat les jornades i xerrades del Foro de Empleo del Campus d’Alcoi de la UPV, sota el lema “10 anys treballant per l’ocupació” amb sessions al propi Campus i a l’Àgora. La inauguració del primer acte a aquest espai ha estat precedida d’un important regal per part de El Taller de Piñero a la pròpia Àgora: un dels seus caragols customitzats per a aquesta infrastructura municipal.

Recordem que aquest Foro es divideix en tallers formatius, xerrades, jornades, cursos i altres activitats com l’Stand d’IDEAS o una visita al Institut Tecnologic Textil d’Alcoi (AITEX). Buscar treball de forma creativa, com crear un disseny gràfic per mostrar en el teu portfolio, com afrontar amb garantia d’èxit una entrevista de selecció de personal o com traure-li profit a la xàrcia social Linkedin, són només alguns dels aspectes que Àgora Alcoi posa a disposició dels estudiants i titulats de la Universitat Politècnica de Valencia en una nova edició del Foro e que a arracncat avui amb la col.laboració del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de Valencia, la Regidoria d’Empresa, Formació i Innovació i el Servei Integrat d’Ocupació per trobar feina en un món cada volta més competitiu.

Font: Comunicació Ajuntament d'Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *