lasarga subscriutegrat

Alcoi compta amb 34 habitatges socials sense assignar, segons el PP

• La regidora popular reprotxa que “deien que venien a rescatar persones, però és fals. L'única cosa que saben fer és política ideològica radical, ocultar les retallades en Benestar Social i crear falses expectatives a les famílies" • La seua conclusió és que el Govern d'Alcoi hauria d'exigir a la Conselleria que mantinguera aquests habitatges habilitats i en condicions per a ser adjudicades


Alcoi compta amb 34 habitatges socials sense assignar a cap família. Així ho afirma el PP, que ha demanat un llistat a l’EVHA (Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl).

Segons el PP, en 2016, la consellera autonòmica va anunciar la rehabilitació de diversos habitatges socials a Alcoi per a posar-les a la disposició de les famílies més necessitades, “més de dos anys després, i després d’haver preguntat en repetides ocasions, ens trobem que no s’ha avançat en cap sentit. Els habitatges segueixen sense adjudicar i la resta d’habitatges pendents de rehabilitar, anunciades també per la consellera, es troben en la mateixa situació“, afirma Amalia Payá, regidora del PP d’Alcoi.

La regidora popular reprotxa que “deien que venien a rescatar persones, però és fals. En 2018 Puig i Oltra compten amb 3.000 milions més del que disposava el PP en 2015, però l’única cosa que saben fer és política ideològica radical, ocultar les retallades en Benestar Social i crear falses expectatives a les famílies que més ho necessiten”.

La seua conclusió és que el Govern d’Alcoi hauria d’exigir a la Conselleria que mantinguera aquests habitatges habilitats i en condicions per a ser adjudicades. “Hi ha moltes famílies i persones majors amb rendes baixes que demanden habitatges. Persones disposades a pagar un lloguer dins de les seues possibilitats, un lloguer social”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *