lasarga

8 persones s’incorporen a la plantilla de Benestar Social d’Alcoi

• La plantilla del departament de Benestar Social d'Alcoi augmentarà en 8 persones • "Estem disposats a treballar i fer tot el que estiga a les nostres mans perquè els ciutadans puguen rebre uns serveis socials de qualitat", comenta Aroa Mira

La plantilla del departament de Benestar Social augmentarà en 8 persones, 6 a jornada completa i 2 a mitja jornada, amb diferents perfils professionals. Serà amb una subvenció per la Generalitat Valenciana per valor de 695.000 euros.

Els professionals contractats seran: un educador social, un treballador social, un administratiu, dos assessors jurídics i un psicòleg. Per a l’àmbit de dependència es contractarà un ‘valorador’ i un treballador social.

“Al final, som les entitats locals les més properes als ciutadans i les que rebem les queixes i ens afecten els problemes dels veïns”, comenta Aroa Mira, responsable de Polítiques Socials, qui destaca que des de l’Ajuntament “estem disposats a treballar i fer tot el que estiga a les nostres mans perquè els ciutadans puguen rebre uns serveis socials de qualitat, comptant amb el finançament de Conselleria, ja que parlem de serveis de competència autonòmica”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *