foradia ivace

3.000 joves a Ontinyent en el Festival “Diània”

Fins 3.000 joves de les comarques centrals trien Ontinyent per gaudir de la Pasqua amb el Festival “Diània”. L’Assemblea de Joves Meruts qualifica “d’absolut èxit” una convocatòria “que ha canviat la imatge que molts joves tenien de la ciutat” .

FestivalDianiaOntinyent-2710

El Festival va ser un èxit de públic jove que va gaudir de la bona música i d’Ontinyent./lesmuntanyes.com

Al voltant de 3.000 joves procedents de totes les comarques centrals valencianes triaven Ontinyent per gaudir de les vacances de Setmana Santa i Pasqua assistint a la primera edició del Festival “Diània”, l’alternativa cultural i d’oci organitzada enguany per l’Assemblea de Joves Meruts i l’Ajuntament de la ciutat. El Govern d’Ontinyent destaca el positiu impacte del festival a l’activitat dels comerços i empreses locals així com l’absència d’incidents destacables. L’Assemblea de Joves Meruts qualifica “d’absolut èxit” una convocatòria “que ha canviat la imatge que molts joves tenien de la ciutat”

FestivalDianiaOntinyent-2512

3000 joves van disfrutar d’Ontinyent./

Des del Govern d’Ontinyent s’ha destacat el positiu impacte del festival a l’activitat econòmica a la ciutat, xifrant en al voltant de 50.000 euros només les compres i despeses directes en supermercats, restaurants, bars i empreses locals que han prestat els seus serveis a l’organització. Així mateix, s’ha valorat molt positivament l’absència d’incidents destacables durant els tres dies que ha durat el festival (del 17 al 19 d’abril).

Grups i bandes d’estils molt diversos com Aspencat, la Raíz, Arthur Caravan, Andreu Valor, Tashkenti, Auxili o Smoking Soul’s, feien vibrar els joves desplaçats als camps de futbol de la Puríssima, on es disposava d’una zona d’acampada gratuïta amb dutxes que va gaudir d’una gran acceptació. L’Assemblea de Joves Meruts ha qualificat de “absolut èxit” el resultat d’una convocatòria “que ha canviat radicalment la imatge que molts joves tenien de la nostra ciutat, que en altres temps en dies com estos estava buida i sense oferta d’oci, i que enguany ha estat un lloc d’encontre i gaudi per als ontinyentins, que no hem hagut d’eixir fora, i també per als visitants”.

Des de la Regidoria de Joventut, Pepe Pla destacava “l’enorme treball dels Joves Meruts, que han demostrat que la nostra joventut està sobradament preparada per a traure endavant una fita com aquesta, que ha estat molt més que música, i que va a seguir comptant amb el recolzament del Govern d’Ontinyent”.

FestivalDianiaOntinyent-2877

La zona d’acampada va ser preparada per passar els tres dies en el festival/ lesmuntanyes.com

El Regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que durant els tres dies que ha durat el festival s’ha procedit a la neteja diària dels diversos pàrkings i zones d’estacionament adjacents a la zona d’acampada, que una volta finalitzat el festival ha restablert la normalitat. Per la seua banda, el Regidor de Seguretat, José Mª Hoyos, ha felicitat els i les joves participants pel seu civisme així com l’absència d’incidents destacables durant els tres dies que ha durat el festival.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *