lasarga participatius

Bocairent el mes de les paraules

Bocairent tanca el mes de les paraules amb la 7a Fira del llibre. Presentacions literàries, animacions lectores i tallers infantils completaran la presència de nou estands.

BOCFira_llibre

Bocairent durant tot Abril s’ha desenvolupat el mes de les paraules./ lesmuntanyes.com

La plaça de l’Ajuntament de Bocairent acollirà aquest cap de setmana, 26 i 27 d’abril, la 7a Fira del llibre organitzada per la Regidoria de Cultural i que posarà el colofó a la programació Abril, el mes de les paraules?. Els nou estands participants, tant llibreries procedents de localitats diferents com entitats com l’Institut d’estudis de la Vall d’Albaida o l’associació de veïns del Llombo d’Ontinyent, romandran oberts de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h.

Paral.lelament, un ampli ventall d’activitats contribuiran a dinamitzar la proposta, en paraules de Francesca Cabanes, regidora de Cultura. Així, hi haurà tallers infantils, una animació lectora, una lectura de textos a càrrec de l’alumnat de l’IES Bocairent i fins a cinc presentacions. Mariló Sanz serà la primera escriptora present a la Fira del llibre dissabte pel matí per donar a conèixer la seua obra En primera persona mentre que de vesprada Borja Flors i Vicent Climent parlaran de Adéu RTVV. Crònica del penúltim fracàs de la societat valenciana; finalment, un sopar literari a la cafeteria Esglai se centrarà en la novel.la El soroll de la resta de Francesc Bodí. A l’endemà, serà el torn de Francesc Gisbert i La muntanya invisible de matí i del col.lectiu l’Espigolà de vesprada amb El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú de Lluc Avellan.

Igualment, la cita servirà per a lliurar els guardons dels certàmens de cal.ligrames i de poemes objecte així com per a sortejar un llibre electrònic entre els participants en, almenys, tres activitats de la programació Abril, el mes de les paraules. Per últim, l’Associació de comerciants i de serveis (ACiS) posarà en joc un premi de 150 euros entre aquells que hagen adquirir algun exemplar durant la 7a Fira del llibre de Bocairent.

 • Dissabte, 26 d’abril
  10.00 a 14.00 h · Obertura d’estands
  10.30 h · Lliurament de premis del 6é Concurs de cal·ligrames i del 2n Concurs de poemes objecte
  12.00 h · Presentació: En primera persona de Mariló Sanz amb M. Josep Garcia
  16.00 a 20.00 h · Obertura d’estands
  17.00 a 18.00 h · Tallers infantils
  18.30 h · Presentació: Adéu, RTVV. Crònica del penúltim fracàs de la societat valenciana amb Borja Flors i Vicent Climent
  22.00 h · Cafeteria Esglai · Sopar literari: El soroll de la resta de Francesc Bodí amb Anna i M. Jesús Francés
 • Diumenge, 27 d’abril
  10.00 a 14.00 h
  · Obertura d’estands
  10.30 a 12.30 h · Animació lectora: Contes de paper a càrrec de Carmen la contacontes
  12.00 h · Presentació: La muntanya invisible de Francesc Gisbert amb Maria Viu
  16.00 h · Obertura d’estands
  18.00 h · Presentació: El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú de Lluc Avellan amb el col·lectiu l’Espigolà
  19.15 h · Cloenda a càrrec de l’alumnat de l’IES Bocairent, sorteig del xec d’ACiS per la compra de llibres i sorteig del llibre electrònic de la programació “Abril, el mes de les paraules”
Font: Redacció, lesmuntanyes.com

ajualcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *