foradia cdturisme

Bocairent millora l’accés a les Covetes dels moros

• Les Covetes dels moros ja compten amb un accés totalment millorat • La intervenció està sufragada per l’Ajuntament i el patronat provincial València Turisme • Monument més emblemàtic de Bocairent i declarat bé d’interés cultural (BIC)

Els turistes a Bocairent i els visitants de les Covetes dels moros ja compten amb un accés totalment millorat després dels treballs de pavimentació realitzats durant les últimes setmanes gràcies a una inversió de 10.000 euros.

L’Ajuntament de Bocairent sufraga un 60% del cost de l’actuació mentre que el 40% restant està assumit pel patronat provincial València Turisme mitjançant una ajuda de 3.989,24 euros ‘per a la realització i la millora d’infraestructures i inversions turístiques’.

La intervenció realitzada ha estat la continuació de la pavimentació de la senda existent en un tram aproximat de 100 metres amb 30 metres de desnivell. L’adequació era necessària “perquè la roca original presentava un deteriorament notable degut al pas de persones que l’havien polida i, per tant, relliscava notablement”, segons la regidora de Turisme, Noelia Vañó.

A més, l’actuació permet arreglar la barana de seguretat que limita el camí ja que tenia fragments caiguts així com la col·locació d’un senyal per indicar l’entrada al monument més emblemàtic de Bocairent i declarat bé d’interés cultural (BIC) dins de l’inventari general del Patrimoni cultural valencià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *