foradia subscriutegrat

L’Entesa senyala a Fabra com indecent

Torró qualifica d’acte indecent de precampanya la reunió del Consell a Alcoi on s’ha tractat l’ATE de La Española

fabra

Molts policies en la porta de l’Ajuntament per la visita d’Alberto Fabra./ lesmuntanyes.com

El portaveu adjunt a Les Corts creu que “haguera estat més digne que Fabra vinguera a Alcoi a demanar disculpes i a anunciar que tornaran a totes les alcoianes i alcoians els diners que ens deu” Des d’Esquerra Unida, el portaveu adjunt del grup a Les Corts, Lluís Torró ha qualificat la reunió del Consell d’aquest matí d’un “acte indecent de precampanya electoral. Vindre el Dia del Músics a realitzar una reunió del Consell on ens tracta l’ATE de la Espanyola per sobre de l’autonomia local és senzillament un atemptat contra la democràcia més bàsica”.

Cal recordar que el Consell no ha contestat cap de les nombroses al·legacions presentades per entitats, particular i, fins i tot, l’Ajuntament d’Alcoi. L’acte d’avui no aporta res, ni contesten al·legacions ni aproven res definitivament, però cedeixen a la Conselleria d’Infrastructures la potestat de fer-ho per decret. Per això Torró insisteix: “Posar en risc el futur de l’aigua potable d’Alcoi, en definitiva, la viabilitat futura de la ciutat i de la seua població amb un decret és no tenir cap respecte per la ciutadania”.

Torró recorda que la Generalitat porta més d’una dècada mantenint ofegada la ciutat d’Alcoi, sense inversions i posant entrebancs a qualsevol iniciativa municipal: “El nou edifici dels jutjats és un exemple evident però també el deute que arrossega el teatre Calderón o les despeses que el consistori es veu obligat a avançar com el centre de malalts del Barranquet”.

Però no sols això, les retallades en educació i en sanitat, la manca de pagaments als depenents, el copagament,… són la mostra, diu el portaveu d’esquerres, que “ens trobem davant d’un govern insensible, assetjat per la justícia i que ha entrat en una descomposició imparable. I, en aquest context, cal interpretar la visita a Alcoi, on governen les forces polítiques que el desallotjaran de la Generalitat, per intentar dinamitar el futur de la ciutat”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *