foradia subscriutegrat

Blau i Mediterrani art de Juanjo Hernàndez

Des de 1982 ha participat en diverses exposicions nacionals i internacionals, com en ARCO, i importants galeries nacionals i internacionals.

juanjo hernandez

Juanjo Hernandez en la inauguració a la Casa de la Música d’Alacant./ lesmuntanyes.com

Juan José Hernández Hernández (1961) és un artista nascut i resident a Alacant. La seua trajectòria artística i professional abasten el món de la creativitat, tant com a docent o conferenciant i el món del Disseny de la Publicitat, la Il·lustració o l’Art. És diplomat en Disseny i Publicitat per l’Escola Superior de Disseny de València i va realitzar  Màster en “Design Manager Gràfica” en l’Institut Europeu Design Milà.

estranyes ormes

“Estrañas Formas”

Exposició Juanjo Hernandez

Las Cigarreras, Casa de la Música (Alacant) inauguració 9 de Maig fins l’1 de Juny,

L’obra és orgànica, juga sempre amb Art i Biologia on els projectes estan vius, de vegades amb éssers que habiten i es desenvolupen en la mateixa obra. La fi és crear un univers, un hàbitat fins i tot en cadascuna d’elles, que es transforma i evoluciona permanentment. Allò que ens desperta. “Crec que l’art és allò que ens desperta d’una realitat plena de normes i hàbits comuns, que ens mostra de sobte l’autèntica veritat”.

ESTRANYES FORMES

Aquesta exposició hauria de cridar-se en realitat “Formes Normals”. És la història del quotidià, del que hi ha al nostre al voltant, però no reparem en això. És la història de les imatges reals, encara que aquestes mateixes són les imatges ocultes. Aquí pretenc que mirem d’una altra manera, que busquem entre el que està permanentment al nostre costat i no veiem, fins i tot en les formes que utilitzem i decodificamos constantment, en els Nombres, en les Lletres.

LLETRES
Som capaces d’interpretar-les, però no reparem en elles, mes que per desxifrar-les, són belles, no solament pels seus missatges.

Lletres Estranys Signes Abstractes, Si Aprens a Desxifrar-los, Et Mostraran L’UNIVERS

La seua configuració formal ens remet a codis antics, però podem crear nous caràcters perquè s’imagine el seu significat o solament la bellesa de la seua forma, perquè es puga llegir encara que no comprenguem el seu sentit.

TAQUES
Traços, taques intencionades o fortuïtes, buscades o oposades però sempre amb un ocult i bell ordre, magnífics ritmes al
nostre al voltant, *camuflandose i passant desapercebuts. Bellesa mimetitzant-se amb el desordre.

OBJECTES
Rebutjats, la seua funció i finalitat ha acabat, no obstant això la metamorfosi és possible.

NATURALESA
La naturalesa de vegades sembla morta o l’assassinem per utilitzar-la en el nostre benefici, malgrat totes les nostres intencions, ella segueix transforman.

Aquesta és una història de Vida de Mort i Resurrecció.

Juanjo Hernández

blue

“+ Blau”

Exposició Juanjo Hernandez en l’Hotel ABBA Centrum (Alacant)

Inauguració 16 maig fins al 30 de Juny

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Una resposta de Blau i Mediterrani art de Juanjo Hernàndez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *