foradia subscriutegrat

Compromís amb Primavera Europea

Compromís es presenta en la coalició #Primavera Europea, juntament amb Equo, la Chunta Aragonesista i la plataforma PARTICIPA i altres. Anna Climent, candidata en les llistes per Alacant.

bloc

Militants de Compromís a la pegada de cartells./ lesmuntanyes.com

La passada mitjanit del dijous dia 8 s’ha donat el tret de sortida a una campanya electoral que ja fa dies que s’ensuma. Ha començat oficialment la campanya electoral de les europees, un grup de militants i de regidors de Compromís al Parterre feien la tradicional pegada dels primers cartells de #Primavera Europea.

Compromís es presenta en la coalició #Primavera Europea, juntament amb Equo, la Chunta Aragonesista i la plataforma PARTICIPA i altres. En Compromís tenen tota la maquinària en funcionament, i és ara quan començarà a rodar amb més intensitat que mai per afrontar una campanya que escriurà el seu punt final el diumenge 25 de Maig, quan Europa esà cridà a escollir el nou Parlament.

David Abad assegura que: “ A través de la coalició electoral #Primavera Europea, que lidera Compromís, el País Valencià tindrà veu al Parlament Europeu. És més, durant aquests dies treballarem amb el convenciment que el nostre candidat, Jordi Sebastià, és tota una garantia per portar els valors de Compromís a Europa”.

Per la seua banda Anna Climent, candidata en les llistes per Alacant, afronta aquesta campanya amb il·lusió i anuncia que: “Durant dues setmanes eixirem al carrer per a explicar les nostres propostes, com fem dia a dia, parlant amb les persones i escoltant-les. Perquè és la nostra responsabilitat dur les inquietuds de la ciutadania a les institucions on estem presents, i ara també al Parlament Europeu.”
 

Font: Compromís Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *