foradia subscriutegrat

La Mostra Teatre d’Alcoi obri el teló

La Mostra s'enceta amb l’entusiasme de Maduixa, l’estrena de la Hongaresa i el xou de Xavi Castillo. Echanove i Maria Galiana, plat fort per a aquest dijous

IMG_2452

DOT de Maduixa Teatre un espectacle pel públic més jove./ lesmuntanyes.com

Completes les expectatives per al primer dia de Mostra de Teatre d’Alcoi amb les funcions previstes –excepte TAM TAM de Maduixa que es va suspendre per la previsió de pluja- amb assistència massiva d’espectadors i bon acolliment de les funcions.

Aquest dimecres ha començat amb força i il·lusió de la mà de Maduixa Teatre i Dot. Els de Sueca van entusiasmar als escolars de la ciutat amb un espectacle màgic de dansa, so, projeccions virtuals i molt ritme. Els petits van quedar encantats amb un treball de coordinació coreogràfica que va a triomfar, sens dubte, a tot el món.

Per a la tarda se CIA Hongaresa va estrenar l’obra “Adéu Encara”, el text de la qual va ser guardonat en el premi Ciutat d’Alcoi de Teatre de la passada edició amb el suport a aquesta producció.

La jornada va acabar amb l’àcida crítica de Xavi Castillo, qui en el Teatre dels Salesians, va provocar la riallada unànime amb el seu peculiar repàs a l’actualitat soci-política de la Comunitat Valenciana en el seu treball “Açò és pa cagar-es” (l’empastrà2).

Funcions per a aquest dijous 29 de Març tindrem

Com no podia ser d’una altra manera una jornada de múltiples propostes teatrals.

El públic juvenil té també el seu espai amb l’obraA mano” de El Patio. Serà a les 9:30 i 10:45 en el Centre Cultural. Teloncillo presenta Nius, a les 9:45 i les 10:55 en La Capella (Calli Camí) per arrodonir el matí amb els alcoians de la Dependent amb Lletraferida 2.0 en el Teatre Salesians a les 11:50.

Per a la tarda, els valencians Albena posen en escenaM’esperaras?” A les 19:15 en el Teatre Principal i a les 21:30, Echanove i María Galiana presenten una de les obres més esperades de la Mostra: Converses amb mamà, amb la companyia Prestació.

Tanca el dia en clau més íntima, el monòleg del balear Toni Gomila de Produccions de Ferro amb l’obra “Acorar” a les 23:30 en el Centre Cultural.

Font: Comunicació Mostra Teatre Alcoi


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *