foradia cdturisme

Podem Alcoi debat sobre la crisi dels refugiats Sirians

• Nova sessió de formació i continguts celebrada el dimarts 15 de setembre en el Club UNESCO, Podem Alcoi va estar tractant el tema de la crisi de refugiats Sirians • Podem Alcoi: "Posar fre als conflictes bèl·lics d'Àfrica i Orient Mitjà i afavorir l'establiment de democràcies als països afectats".

podem alcoi debat sirians alcoi

En una nova sessió de formació i continguts celebrada el dimarts 15 de setembre en el Club UNESCO, Podem Alcoi va estar tractant el tema de la crisi de refugiats Sirians. Després de visualitzar un vídeo per contextualitzar el problema va tindre lloc un debat obert.

Una de les conclusions a les quals es va arribar els assistents pel tractament de la crisis del refugiats Sirians és “estar d’acord que els grans mitjans de comunicació ens ofereixen una visió del problema dels refugiats que no aprofundeix en les causes per les quals es produeix”.

D’aquesta manera durant el debat es va recordar que “serà complicat que la ciutadania prenga consciència de les mesures decisives per reparar la crisi humanitària deslligada”, i cal donar un millor suport “entre elles hauria de posar-se com a prioritat a Europa, a més d’oferir una resposta humanitària adequada a les circumstàncies” i per conclure “posar fre als conflictes bèl·lics d’Àfrica i Orient Mitjà i afavorir l’establiment de democràcies als països afectats”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *